PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu crea més de 500 llocs de treball en els pròxims mesos

26/mayo/2016

- 385 persones reforçaran la plantilla del grup de distribució català durant la campanya d'estiu

- Més de 200 ocuparan els llocs de treball fixes generats per les noves obertures previstes per a abans de l'estiu

 

El Grup Bon Preu ja ha iniciat els processos de selecció per incrementar la seva plantilla en un 7,20% en motiu de la campanya d'estiu. Aquesta contractació correspon a personal temporal per reforçar els equips de professionals dels establiments situats en poblacions que, durant l'estiu, veuen incrementada la seva població gràcies al turisme.

En total, són 385 persones contractades, un 9% més que la campanya d'estiu de l’any anterior. D'aquests nous contractes temporals, un 64% són de nova incorporació i un 36% són persones que ja havien treballat en algun dels establiments del Grup Bon Preu. Aquesta contractació extraordinària té com a principal objectiu mantenir la qualitat del servei d'atenció al client, molt apreciat pels consumidors i usuaris de la cadena catalana.

A part d'aquesta contractació temporal, el Grup Bon Preu té previst incrementar la seva plantilla amb uns 200 treballadors més per cobrir els llocs de treball que es generaran per les obertures de nous establiments previstes per abans de l'estiu.

El Grup Bon Preu dóna feina actualment a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres EsclatOil.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.