PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu inaugura el seu 34è supermercat Bonpreu a Barcelona, situat al barri de Sarrià-Sant Gervasi

30/mayo/2016

El Grup Bon Preu inaugurarà el proper dimarts 31 de maig un nou supermercat Bonpreu a Barcelona, concretament al carrer de Bori i Fontestà 23, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, entre els carrers de Ganduxer i l'avinguda de Pau Casals. Aquest serà el segon Bonpreu al barri i el 34è que té el grup a Barcelona.

Aquest nou establiment ha suposat una inversió directa de 8,5 M euros, dóna feina a 30 persones i té un total de 1.934 m2, dels quals s'han destinat a superfície de venda 1.315 i la resta, 619, a magatzem i serveis. Els clients disposaran de les seccions habituals de frescos de verdura i fruita, així com també de xarcuteria i carnisseria, peixateria i fleca. El seu horari d'atenció al públic serà de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. Aquest establiment ha estat remodelat seguint criteris d’ecoeficiència, aplicant millores en l’aïllament per evitar pèrdues tèrmiques, reduint el consum energètic amb il•luminació de darrera generació i neveres amb portes que eviten la pèrdua de fred.

Amb la inauguració de Bori Fontestà el Grup Bon Preu dóna feina a més de 5.350 persones i té 205 establiments repartits per tot Catalunya: 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclats, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 38 benzineres.

Durant aquest 2016, el Grup Bon Preu té previst realitzar 10 inauguracions a diferents poblacions catalanes. Un creixement que es traduirà en la creació de 420 nous llocs de treball directes. La inversió prevista per a aquest exercici és de 80 M€.

El Grup Bon Preu va facturar el 2015 986,2 M€ en vendes netes (sense IVA), un 11 % més que l'exercici anterior i va fer una inversió de 70 M €.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.