PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu dóna més de 13.000 litres de llet al Banc dels Aliments

07/junio/2016

La llet és un dels aliments necessaris en l'alimentació dels infants, ja que aporta molts nutrients imprescindibles per al desenvolupament físic i intel·lectual

Fruit de la col·laboració de Bonpreu i Esclat amb el Banc dels Aliments, la companyia de distribució catalana entrega més de tretze mil litres de llet sencera de la marca bonpreu a aquesta organització. La llet es considera un aliment de primera necessitat i és sol·licitada durant tot l'any per les associacions benèfiques que reparteixen aliments entre les famílies amb risc d'exclusió social.

Llet, aliment bàsic
La llet es considera un aliment bàsic per a l'alimentació dels infants, pel fet que aporta molts nutrients necessaris per al seu desenvolupament intel·lectual i físic. A més a més, és un dels aliments més demandats per les diferents entitats socials.

Compromís Bon Preu
A part d'aquesta donació, el Grup Bon Preu participa cada any en el Gran Recapte dels Aliments facilitant la instal•lació de punts de recollida en els seus establiments de tot Catalunya. En la darrera edició de 2015, en total es van recollir 447.254 Kg d'aliments a tots els establiments del Grup Bon Preu a Catalunya, un 10'67% més que en l'edició anterior. Per províncies, a Barcelona se'n van recollir 317.402 Kg, a Girona 78.710, a Tarragona 37.000 i a Lleida 14.143 Kg d'aliments.

A més a més, els establiments del grup de distribució català també participen en altres iniciatives locals, les quals també afavoreixen la recollida d'aliments per a les persones i famílies en risc d'exclusió social.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.