PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu integra la realitat augmentada al seu catàleg de joguines

09/diciembre/2015

El catàleg de joguines dels establiments Bonpreu i Esclat d'aquesta campanya Nadal i Reis 2015 integra la realitat augmentada entre les seves pàgines. La intenció de l'empresa de distribució catalana és fer encara més atractiva la consulta del catàleg de més de 60 pàgines per a tots els membres de la família, especialment dels més petits de la casa. Així mateix, cal destacar el fet que aquest fullet especial de joguines també es pot consultar on-line i descarregar des de la pàgina web corporativa del Grup Bon Preu: http://www.bonpreuesclat.cat/joguines

Animals salvatges entre les pàgines

Amb el catàleg de joguines de Bonpreu i Esclat, els infants no només podran triar el que més els agrada, sinó que s'hi podran entretenir d'allò més. Entre les pàgines del fulletó s'hi han amagat un total de 10 d'animals que es poden fer aparèixer en realitat augmentada als smartphones i tauletes a través de l'app "Aventura Esclat". Només cal descarregar l'aplicació al dispositiu mòbil (disponible per a iOS i Android) i enfocar els marcadors amb la seva càmera.

Un catàleg complet

El catàleg de joguines Nadal Reis 2015 de Bonpreu i Esclat té més de 60 pàgines dedicades al món de la joguina. Hi ha propostes de regal classificades segons tipologia: nadons, peluixos, nines, temàtica, aprendre, construcció, jocs de taula, puzles, jocs educatius, acció, motor, esports, aire lliure i electrònica. Entre les seves pàgines també hi ha activitats per als nens i nenes, perquè juguin amb la seva imaginació o puguin escriure la carta a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

A la majoria d'establiments

Aquesta àmplia oferta de joguines es pot trobar als Bonpreu de Santa Coloma de Farners, Banyoles, Cunit, Sant Pere Pescador i Deltebre; i als Esclat de tot Catalunya, excepte els de Montmeló, Sallent, Vic (Pg. de la Generalitat, 44-46), Tarragona, La Jonquera, Lliçà d'Amunt, Palamós (Av. Catalunya, 40), Palafrugell (Av. Espanya) i Empuriabrava.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.