PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 49.969 € a l’Associació Sèlvans

07/julio/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 745 donacions.
  • L’import va destinat a l’Associació Sèlvans amb el seu projecte de salvaguarda de boscos centenaris, com a patrimoni natural únic i irreemplaçable que urgeix preservar.
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 26 associacions i ha recaptat més d’1,6 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes juny, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 288.745 donacions que han fet possible recaptar 49.969 € per a l’Associació Sèlvans, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a l’Associació Sèlvans amb el seu projecte que té per objectiu protegir boscos centenaris que contenen arbres singulars, i que es troben en risc imminent de ser tallats. L’aportació assolida permetrà fer un pagament per serveis ambientals a la propietat d’una fageda madura, i d’un alzinar amb roures, respectivament, i així preservar per a les generacions presents i futures un mínim de 33 hectàrees de patrimoni forestal excepcional de la Serralada Transversal, situada entre les comarques de la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Selva i Osona.

Els boscos regulen el clima i el règim hídric, ens proveeixen d’un aire de qualitat i són l’hàbitat d’innombrables espècies animals i vegetals. Quan ens hi endinsem conscientment, són font natural i catalitzadors de la nostra salut i del nostre benestar.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació. Per reforçar l’acció, la campanya s’ha incorporat a la iniciativa donantambiental.cat , impulsada per la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

Aquest mes de juliol les  donacions a través l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a FUNDISOC  (Fundació per a la integració Social) qui han creat el projecte “Un estiu de tots”, que dona resposta a les necessitats de socialització, convivència i educació en el temps lliure i en les vacances dels menors en situació de pobresa, alhora que també és un recurs de reforç alimentari infantil.

L’import recaptat de l’Arrodoniment Solidari afavorirà a que 200 nens i nenes puguin anar de campament una setmana a la població de Vilada, a la comarca del Berguedà.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,68 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 520 projectes, gràcies a les més de vint-i-vuit milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.