PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 49.989 € a la Fundació Jubert Figueras

09/junio/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 290.008 donacions.
  • L’import va destinat a la Fundació Jubert Figueras i les persones beneficiàries són els familiars de persones hospitalitzades, desplaçades de la seva residència habitual, amb pocs recursos econòmics a qui se'ls hi ofereix allotjament i suport emocional.
  • Des de febrer de 2019, Bon Preu ha col·laborat amb més de 26 associacions i ha recaptat més d’1,5 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes maig, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 290.008 donacions que han fet possible recaptar 49.989 € per a la Fundació Jubert Figueras, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a la Fundació Jubert Figueras. Les persones beneficiàries són els familiars de persones hospitalitzades, desplaçades de la seva residència habitual, amb pocs recursos econòmics a qui se'ls hi ofereix allotjament i suport emocional, a través de pisos situats a prop dels grans hospitals de referència de la ciutat i àrees d'influència de Barcelona. La sanitat pública cobreix les despeses del pacient però no les dels familiars, i quan l’estada de la persona malalta a l'hospital és llarga pot comportar dificultats econòmiques per a la família.

 

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de juny, les  donacions a través l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a l’Associació Sèlvans, amb el seu projecte destinat a protegir boscos centenaris que contenen arbres singulars  que es troben en risc imminent de ser tallats. Parlem d’una fageda madura de 21 hectàrees i un alzinar amb roures de 17 hectàrees de la Serralada Transversal, que s’ubiquen entre les comarques de la Garrotxa, el Gironès, el Pla de l’Estany, el Ripollès, la Selva i Osona.

Els boscos regulen el clima i el règim hídric, ens proveeixen d’un aire de qualitat i són l’hàbitat d’innombrables espècies animals i vegetals. Quan ens hi endinsem conscientment, són font natural i catalitzadors de la nostra salut i del nostre benestar.

L’import recaptat de l’Arrodoniment Solidari  afavorirà la biodiversitat, preservant els ecosistemes forestals.

 

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,63 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.
 

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 520 projectes, gràcies a les més de vint i sis milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.


 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.