PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

L’Esclat d’Empuriabrava reobre ampliat com a Bonpreu

14/junio/2018

L’Esclat d’Empuriabrava reobre ampliat com a Bonpreu

  • La remodelació de l’establiment ha comportat una ampliació de la superfície de vendes fins un total de 1.300 m² i 97 places d’aparcament
  • El supermercat compta amb una benzinera EsclatOil
  • Amb la reobertura s’han creat 6 nous llocs de treball

Bon Preu ha reobert avui un nou supermercat Bonpreu a Empuriabrava situat a la Av. Joan Carles I s/n, sector Sant Maurici, 21. L’establiment s’ubica a l’espai que ocupava l’antic Esclat, que s’ha remodelat i ampliat per reobrir-lo sota l’ensenya Bonpreu. El supermercat compta amb una sala de vendes de més de 1.300 m², 97 places d’aparcament i una benzinera EsclatOil.  
Bon Preu ha fet una inversió de 615.000 euros en la reforma del supermercat. L’equip de treballadors de l’establiment està format per 31 persones, de les quals 6 són noves contractacions. L’ampliació representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació de llocs de treball.

L’establiment disposa de noves seccions de carnisseria i fleca, a més a més de la resta de seccions de xarcuteria, formatgeria, peixateria, fruiteria i celler. La fase d’obres ha durat 6 setmanes. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a l’Alt Empordà, ampliant el servei que ja està oferint als establiments Esclat de Figueres (Av. Països Catalans i c/ Nou) i La Jonquera, i als Bonpreu de Figueres, Roses (c/ Barraquer i c/ Cap Norfeu), Sant Pere Pescador i l’Escala. Aquest estiu està prevista l’obertura d’un nou hipermercat Esclat a Castelló d’Empúries. 

Bonpreu i Esclat aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup de distribució català en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

La reforma del supermercat d’Empuriabrava ha suposat incorporar totes les millores tecnològiques de sostenibilitat i ecoeficiència de Bon Preu, que permeten estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.
Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.