PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou Esclat a Sabadell

05/mayo/2023
  • L’alcaldessa de Sabadell, la Sra. Marta Farrés i Falgueras, ha visitat avui el nou Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • També han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Cafès Pont i Pastes Sanmartí.
  • L’equip del nou Esclat està format per 53 persones.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 2.260m2, ha suposat una inversió de 14 milions d’euros i disposa d’aparcament, que comptarà també amb places amb carregadors per a vehicles elèctrics.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat al C/ Brutau, 126 de Sabadell amb la presència de l’alcaldessa, la Sra. Marta Farrés i Falgueras. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Esclat representants d’empreses del territori com Cafès Pont i Pastes Sanmartí.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del segon establiment a Sabadell, on també comptem amb el servei d’entrega de la compra online a domicili des de fa temps. Aquesta obertura suposa el catorzè establiment al Vallès Occidental, on, a més, ja hi tenim també 7 benzineres EsclatOil, 4 minimercats, 4 punts de recollida de la compra online i servei d’entrega de la compra online a domicili a molts municipis, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest nou establiment, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat, oferint un bon servei als millors preus”.

Bon Preu ha invertit 14 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 53 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Sabadell.   

El nou establiment té una superfície de vendes de 2.260m2 i disposa d’aparcament algunes places del qual seran amb carregadors per a vehicles elèctrics. L’establiment està situat a l’espai que ocupava l’antic vapor del Borni Duch i s’ha treballat amb la sensibilitat de conservar al màxim els elements del passat industrial. El supermercat s’allotja en un edifici formant naus que s’han reconstruït conservant la fesomia que tenien i també s’hi han integrat diversos elements arquitectònics recuperats de l’antic vapor, com encavallades de fusta i pilars de fosa. L’antiga xemeneia també s’ha restaurat i forma part de la nova plaça pública que s’ha construït a la resta de l’espai.

 Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria amb vitrina de carn madurada, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb taulell de pizzes elaborades al moment i per emportar i amb pollastres rostits.

 L’establiment també compta amb un Espai Fruits, amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat al moment. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos de celler i secció de drogueria, perfumeria, basar i Espai mascotes.

 El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Sabadell s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat.

Sobre el Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i  més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes.

El Grup Bon Preu compta amb més de 133 supermercats Bonpreu; més de 53 supermercats Esclat; més de 22 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 4 milions de persones al territori; té més de 58 benzineres EsclatOil, més de 12 minimercats, i més de 50.000 llars que confien en la seva comercialitzadora.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.