PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Bonpreu a Lliçà d’Amunt

27/abril/2018
  • L’obertura de l’establiment crea 46 nous llocs de treball i té una superfície de vendes de 1.300 m² i 75 places d’aparcament
  • El supermercat compta amb un punt de recollida del servei de compra online

Bon Preu ha obert avui un nou supermercat Bonpreu a Lliçà d’Amunt situat a la Carretera de Caldes de Montbui, 142. El supermercat compta amb una sala de vendes de 1.300 m², 75 places d’aparcament i un punt de recollida del servei de compra online.

Bon Preu ha fet una inversió d’1,3 milions d’euros en la construcció del nou supermercat i el punt de recollida online. El nou establiment s’ubica a l’espai que ocupava l’antic Esclat. El grup català de distribució comptarà amb 2 establiments a Lliçà d’Amunt: el nou supermercat Bonpreu i l’Esclat obert el passat mes de desembre al Polígon Industrial Molí d’en Fonodella. L’equip de treballadors de l’establiment està format per 50 persones, de les quals 46 són noves contractacions. L’obertura del supermercat representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació de llocs de treball.

L’establiment compta amb un nou taulell de carn i disposa de totes les seccions com la xarcuteria, formatgeria, peixateria, fruiteria, fleca, congelat i celler.

La fase d’obres ha durat 7 setmanes. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Vallès Oriental, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Montmeló, Mollet del Vallès, Sant Celoni i Lliçà d’Amunt i als supermercats Bonpreu de Granollers, La Garriga, Mollet del Vallès i Sant Celoni.

Bon Preu aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Bon Preu segueix impulsant el servei online per convertir-se en el referent en la venda d’alimentació online 
Els darrers mesos el Grup ha donat un impuls al servei online amb l’obertura de nous punts de recollida i l’ampliació de les referències. Amb el nou punt de recollida de Lliçà d’Amunt Bon Preu ja disposa d’un total d’11 centres de recollida al territori.   Actualment hi ha disponibles més d’11.000 productes de totes les seccions: frescos, alimentació, begudes, cura personal, neteja i higiene, ecològics...etc. El servei garanteix la qualitat excel·lent, mantenint cada  producte a la temperatura adient sense trencar la cadena de fred en cap moment. El client pot fer la compra per internet i recollir-la amb el cotxe a partir del dia següent. La recollida es pot fer de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores i diumenges de 9 a 14.30 hores. Quan el client arriba al punt de recollida se li carrega la compra al cotxe en menys de cinc minuts. Per tant amb aquest servei, el client compra comoditat.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

El supermercat de Lliçà d’Amunt s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.