PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Nou supermercat Esclat a Castelló d’Empúries

02/agosto/2018
  • L’establiment té una superfície de vendes de més de 2.200 m² i 115 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 39 llocs de treball a la localitat

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Esclat a Castelló d’Empúries situat a peu de l’autovia de Roses a Figueres a l’alçada de Castelló d’Empúries. El nou establiment té una superfície de vendes de més de 2.200 m² i 115 places d’aparcament.

Bon Preu ha fet una inversió de 5,3 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. Amb l’obertura s’han generat 39 nous llocs de treball a la localitat, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a l’Alt Empordà, ampliant el servei que ja està oferint als dos establiments Esclat de Figueres i el de La Jonquera, i als dos Bonpreu de Roses i els de Figueres, Sant Pere Pescador, l’Escala i Empuriabrava.

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El supermercat de Castelló d’Empúries s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.