PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Reobre amb novetats el Bonpreu del carrer Arquebisbe Alemany de Vic

27/julio/2017
  •  Les obres de reforma permetran millorar l’experiència de compra i incrementar l’estalvi energètic
  •  S’han incorporat un nou taulell de carnisseria i una fleca a l’entrada
  •  El supermercat disposa d’una gran novetat: una secció de pizzes al gust, d’elaboració pròpia i cuites al moment

Avui reobrim el Bonpreu del C. Arquebisbe Alemany, 20-22 de Vic després d’haver fet algunes renovacions. Les obres realitzades permeten millorar l’experiència de compra gràcies a l’ampliació de la sala de vendes i la redistribució i incorporació de les seccions. A més, seguint la política de sostenibilitat de Bon Preu, hem apostat per unes instal·lacions que permeten l’estalvi energètic, creant un Bonpreu modern, renovat, sostenible i ecoeficient.

Amb la reforma, hem ampliat la sala de vendes en 383 m2, passant a tenir 1.299 m2; hem millorat el paviment; hem renovat la instal·lació de fred per una d’última generació que  permet l’eficiència energètica; hem instal·lat nous prestatges i hem millorat la il·luminació, que ara és íntegrament amb llums LED per a un menor consum d’energia. Pel que fa al mobiliari de fred l’hem renovat totalment.

De les novetats que més destaquen són la incorporació del taulell de carn, la fleca a l’entrada del supermercat i un nou servei: una secció de pizzes al gust, d’elaboració pròpia i cuites al moment. Aquest Bonpreu compta amb més places d’aparcament, amb un total de 41 places, que a partir d’ara tindrà la sortida al carrer Arquebisbe Alemany.

A més, hem ampliat a 7 les caixes de pagament i hem mantingut les caixes automàtiques per fer més fàcil, ràpida i còmoda la compra dels nostres clients.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.