
Formatges per a Nadal

Com és aquest formatge?
El Petit Gaugry és un formatge francès amb caràcter, de pasta tova i pell rentada, elaborat amb llet de vaca. La Formatgeria Gaugry porta des de 1946 fent formatges a la Borgonya. Un dels trets més curiosos d'aquest petit mos és la seva textura cremosa i fundent, combinada amb el seu gust intens amb notes salines i animals, que el fan un formatge excepcional, amb aromes particulars aportats per la seva pell rentada. Igual que el seu germà gran, l'Epoisse, la seva pell es renta amb marc de Borgonya que aporta un color taronja i un aroma particular
Amb què el pots combinar?
Està produït a la regió de Bourgogne-Franche-Comté i és ideal per a gaudir-lo acompanyat d'un vi negre jove, amb un pa de qualitat, o un pa d'espècies.
El Petit Gaugry és un formatge francès amb caràcter, de pasta tova i pell rentada, elaborat amb llet de vaca. La Formatgeria Gaugry porta des de 1946 fent formatges a la Borgonya. Un dels trets més curiosos d'aquest petit mos és la seva textura cremosa i fundent, combinada amb el seu gust intens amb notes salines i animals, que el fan un formatge excepcional, amb aromes particulars aportats per la seva pell rentada. Igual que el seu germà gran, l'Epoisse, la seva pell es renta amb marc de Borgonya que aporta un color taronja i un aroma particular
Amb què el pots combinar?
Està produït a la regió de Bourgogne-Franche-Comté i és ideal per a gaudir-lo acompanyat d'un vi negre jove, amb un pa de qualitat, o un pa d'espècies.

Com és aquest formatge?
De la formatgeria de la família Jacquin, amb 3 generacions fent formatges, aquest petit formatge de pasta tova i pell amb floridura natural, de llet pasteuritzada de cabra, és una delícia per la seva suavitat i la seva textura fundent.
Amb què el pots combinar?
Notes làctiques i rodones en un formatge que combinarà perfectament amb un bon pa torrat, torrades amb llavors, fruita fresca com raïm, figues, fruita vermella, acompanyat d'un vi blanc sec com un Chablis AOC. Si escollim un vi local serà una bona opció un Chardonnay blanc sec.
De la formatgeria de la família Jacquin, amb 3 generacions fent formatges, aquest petit formatge de pasta tova i pell amb floridura natural, de llet pasteuritzada de cabra, és una delícia per la seva suavitat i la seva textura fundent.
Amb què el pots combinar?
Notes làctiques i rodones en un formatge que combinarà perfectament amb un bon pa torrat, torrades amb llavors, fruita fresca com raïm, figues, fruita vermella, acompanyat d'un vi blanc sec com un Chablis AOC. Si escollim un vi local serà una bona opció un Chardonnay blanc sec.

Com és aquest formatge?
Reconegut per la seva pell beix i lleugerament arrissada, aquest deliciós formatge IGP de Saint-Marcellin es torna un gaudi quan el mengem. Té una textura cremosa, amb un gust afruitat i sedós. Amb el pas dels dies van sortint les notes àcides i especiades.
Amb què el pots combinar?
Reconegut com a IGP des de 2013, resulta un bon binomi quan es marida amb un cava, o un vi amb un lleuger toc d'agulla. Aquest petit formatge de vaca es presenta amb una petita cassola de fang que ens permet poder fer-lo calent, resultant així una idea original per menjar amb uns bastonets de pa.
Reconegut per la seva pell beix i lleugerament arrissada, aquest deliciós formatge IGP de Saint-Marcellin es torna un gaudi quan el mengem. Té una textura cremosa, amb un gust afruitat i sedós. Amb el pas dels dies van sortint les notes àcides i especiades.
Amb què el pots combinar?
Reconegut com a IGP des de 2013, resulta un bon binomi quan es marida amb un cava, o un vi amb un lleuger toc d'agulla. Aquest petit formatge de vaca es presenta amb una petita cassola de fang que ens permet poder fer-lo calent, resultant així una idea original per menjar amb uns bastonets de pa.

Com és aquest formatge?
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra. De pasta blanca consistent i fina, està recoberta d'una capa grisosa, feta de cendra de carbó vegetal alimentari. Formatge amb suaus aromes caprins, notes cítriques i làctiques. Atractiu per la seva forma de cor. La formatgeria Jacquin et fils està ubicada a la regió del Loira, al centre de França, al cantó de Valençay.
Amb què el pots combinar?
Ideal per menjar amb un bon pa fresc, o torrades, i fruita fresca de temporada, o per a enriquir una amanida. Ideal per a compartir a una taula assortida. Els vins blancs secs de la regió del Loira són una elecció encertada.
Formatge elaborat amb llet pasteuritzada de cabra. De pasta blanca consistent i fina, està recoberta d'una capa grisosa, feta de cendra de carbó vegetal alimentari. Formatge amb suaus aromes caprins, notes cítriques i làctiques. Atractiu per la seva forma de cor. La formatgeria Jacquin et fils està ubicada a la regió del Loira, al centre de França, al cantó de Valençay.
Amb què el pots combinar?
Ideal per menjar amb un bon pa fresc, o torrades, i fruita fresca de temporada, o per a enriquir una amanida. Ideal per a compartir a una taula assortida. Els vins blancs secs de la regió del Loira són una elecció encertada.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.