Som panarres!

Formatges i vins, la parella perfecta

A Bonpreu i Esclat hi trobaràs una gran varietat de vins i formatges deliciosos, d’alta qualitat i per a tots els gustos. Et convidem a descobrir-los. Saber quins vins potencien i complementen cadascun dels tipus de formatge és clau per gaudir d’una experiència sensorial única.

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat estem al costat d’aquests petits productors que treballen de valent per oferir-nos sempre el millor. Per això, a la nostra secció de formatgeria hi trobaràs un ampli ventall de formatges de quilòmetre zero.

Classificació dels formatges

Saps què significa que un formatge estigui fet amb llet pasteuritzada, o quin criteri s’utilitza per dir si és descremat o gras? A continuació et donem algunes pistes que et poden ajudar.

Segons el tractament de la llet

El tractament de la llet és un dels criteris per classificar els formatges que hi ha al mercat. Així, trobem els formatges de llet crua (no tractada tèrmicament), els de llet pasteuritzada (tractada a 70-72 °C durant 30 segons), els de llet microfiltrada a través de membranes microporoses i els de llet termitzada (tractada a 55-68 °C durant 16 segons).

Segons el contingut de matèria grassa

En funció del percentatge de greix sobre l’extracte sec total, un formatge pot ser descremat (menys del 10 %), magre (10 %-25 %), semigràs (25 %-45 %), gras (45 %-60 %) o extragràs (més del 60 %).

A Bonpreu i Esclat ens agrada oferir el millor als clients. Per això, a la nostra secció de formatgeria apostem pels productors de proximitat que tracten el producte amb molta cura i que ofereixen la qualitat més alta. Si ets un amant dels formatges, apropa’t a les nostres botigues: hi trobaràs un ampli ventall de formatges de quilòmetre zero. I, per gaudir encara més, pots acompanyar-los amb vins del país. Tot un plaer per als sentits.

 

Descarrega't el nostre fullet qualitatiu on t'expliquem molt més sobre els formatges!

 

 
  Descarrega'l ara!  

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.