PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Arriba iquodrive, el nou sistema de compra del grup Bon Preu per a persones amb poc temps

08/d’octubre/2015

El Grup Bon Preu, empresa familiar catalana d´alimentació, ha posat en marxa iquodrive, un canal pioner de venda online i recollida presencial de la compra. El sistema permet fer les compres des de casa, des de la feina o des de qualsevol lloc on es tingui connexió a internet. El client  tria el dia i l’hora en que la vol recollir i la va a buscar amb el seu cotxe. En  menys de 5 minuts els treballadors d’iquodrive li carreguen la compra al cotxe, sense haver de fer cues ni perdre temps. Existeixen 3 centres iquodrive situats a les principals carreteres d’accés de Mataró, Girona i Reus i els clients poden triar el que prefereixin. És un sistema gratuït en el qual els clients només paguen els productes que s’emporten a casa.

Aquest format de compra està especialment orientat a persones que disposen de poc temps i que volen aprofitar els trajectes habituals per recollir la compra al seu centre iquodrive . Com que el procés es molt ràpid i no cal baixar del propi vehicle, és un sistema especialment útil per a famílies i persones per a les quals anar al supermercat “convencional” els suposa una tasca difícil de conciliar amb els horaris de treball i personals. A més, els centres iquodrive obren de 9:00 a 22:00 hores de dilluns a dissabte.

Un sistema pioner a l’Estat que soluciona les mancances habituals de la compra online
El sistema drive té un fort arrelament a França i al Regne Unit. Amb iquodrive, el Grup Bon Preu llença la primera experiència de format genuïnament “drive” al conjunt de l’Estat amb una inversió de 300.000 € per centre iquodrive i continua el procés d´adaptació als nous hàbits del consumidor, que es defineix cada vegada com a més exigent amb la qualitat dels productes i amb els costos i temps de lliurament dels mateixos. Les vendes del canal iquodrive ja representen un 1,5% de la facturació del Grup Bon Preu.   
El sistema de compra online i recollida presencial d’iquodrive soluciona les mancances habituals de la compra d’alimentació per Internet com el càrrec extra que ha de pagar el client, el mínim de compra requerit per portar-li a casa o la inseguretat en l’horari d’entrega i l’estat dels productes. iquodrive, ofereix, en canvi, un procés de compra fàcil i ràpid, possibilitat de recollida a partir de les dues hores de fer la comanda, sistema gratuït i la garantia Bonpreu-Esclat del bon estat dels productes entregats al client.

El procés de compra d’iquodrive i els seus avantatges
El procediment és ràpid, fàcil i còmode: el client fa la compra a internet, tria el dia i l’hora de recollida i passa a buscar-la pel centre que ha seleccionat. Una vegada al centre de recollida, el client estaciona el seu vehicle a la plaça de parking assignada i els treballadors d'iquodrive li carreguen la compra en menys de 5 minuts i sense haver de fer cues. Així doncs, és el client qui decideix quan vol recollir la compra i per tant qui gestiona el seu temps, sense necessitat d’adaptar-se a horaris de repartiment ni pagar-ne els càrrecs extres.
Quan el client recull la seva compra pot revisar-la i si algun producte no el satisfà el pot canviar al moment. En qualsevol cas pagarà només l’import  dels productes que s´enduu a casa. iquodrive és un servei totalment gratuït: sense import mínim de compra, amb els productes al mateix preu que al supermercat i sense recàrrec per la preparació de la comanda, ni per cap altre concepte.
Garantia de qualitat Bonpreu i acurat procés de selecció dels productes entregats
iquodrive porta a terme un estricte control de la qualitat dels seus productes i vetlla per oferir una bona experiència de compra des de que el client entra a la pàgina web fins que se li carrega la compra al cotxe.
Amb iquodrive , el client té la garantia de que, tant si passa a buscar la seva compra al cap de 2 hores  de fer-la, com si la recull al cap de 15 dies, la cadena del fred i propietats de cada aliment és mantindran intactes. Això és possible gràcies a la qualitat del producte, al sistema de preparació d’iquodrive i a les càmeres dels centres de recollida, que permeten mantenir la temperatura adequada de cada producte fins que s’entrega al client.

Una nova forma de fer la compra
A la web www.iquodrive.com s’hi poden trobar més de 7.000 productes: alimentació, begudes, carn, fruita, peix, congelats, làctics i ous, cura personal, neteja i llar, nadons, mascotes, de marques líders i marca Bonpreu.  Fins aquests moments s’han registrat a la pàgina web més de 100.000 clients, els quals expressen un grau de satisfacció a l’entorn del  97% (1). La comoditat i rapidesa del procés de compra i la qualitat dels productes són altres dels aspectes molt ben valorats per part del client d’iquodrive .
A més, aquesta nova manera de comprar té premi, ja que a través del microsite www.lanovamaneradecomprar.cat, es pot participar en promocions, jugar a un videojoc i participar al concurs “iquolovers” en el qual es sortegen 3 estades gratuïtes de cap de setmana en un hotel. Albert Om, periodista català ha estat el protagonista d´aquesta nova campanya llançada en motiu de la renovació de la pagina web d'iquodrive .

Web promocional la nova manera de comprar.cat: http://lanovamaneradecomprar.cat/
Spot de l’ Albert Om per la campanya: https://www.youtube.com/watch?t=3&v=yRubkYVMFQs
 
Centres de recollida iquodrive
Els centres de recollida estan situats a “zones de pas” i carreteres principals de Mataró-Cabrera, Girona i Reus, i són de fàcil accés en cotxe. A més, al costat de cada centre iquodrive hi ha una benzinera EsclatOil, amb uns dels preus de carburant més baixos del país, i en les quals utilitzant la targeta d’iquodrive o de Bonpreu-Esclat es gaudeix d’un descompte addicional de 3 cèntims d’euro per litre. Aquesta targeta s'entrega al client quan recull la primera compra i és totalment gratuïta.

Centres de recollida:

  • Mataró-Cabrera. Carretera Nacional II, número 70
  • Girona. Carretera de Santa Coloma, número 106
  • Reus. Carrer Argentina, número 13 (Zona Tecnoparc)

Sobre el Grup Bon Preu
Grup Bon Preu es una empresa catalana, de la família Font i Fabregó, que compta amb 120 supermercats Bonpreu, 44 hipermercats Esclat, 35 benzineres EsclatOil i 3 centres iquodrive repartits per tot Catalunya. El Grup té una sòlida experiència en el mercat català i va tancar l´exercici econòmic de 2014 amb una facturació de 888,5 M d’€ i un nombre total de 4.935 treballadors. La innovació i la recerca han estat presents en tota la  trajectòria del Grup, buscant sempre la proximitat amb el client i mantenint un fort compromís de qualitat en els seus productes i serveis.

(1) Segons l’última onada de grau de satisfacció de clients del 2015 dels centres iquodrive.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.