PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu amplia la seva ciutat logística amb la inauguració del nou magatzem de productes refrigerats

20/de març/2017
  • El Grup ha invertit 38 milions d’euros en la primera fase del nou magatzem i generarà 200 nous llocs de treball
  • El nou magatzem té una dimensió de 23.000 m², amb el que el Grup amplia la seva ciutat logística fins els 58.500 m² actuals
  • El nou magatzem compta amb la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran i amb més potència de Catalunya
  • La nova instal·lació ens permetrà tenir capacitat per duplicar la facturació actual de 1.077 milions d’euros


El nou magatzem de productes refrigerats està situat a Balenyà, on es troben les instal·lacions logístiques del Grup. Amb la posada en marxa d’aquest nou edifici, traslladarem tots els productes refrigerats cap al nou magatzem, i la superfície de l’antic magatzem de carn, xarcuteria i fruita s’afegirà a l’actual magatzem de productes secs.

La finca on hem construït el nou magatzem era una antiga bòbila on es fabricaven peces de terrissa per a la construcció. Així el terreny es coneix popularment com ‘La Bòbila’. De l’antiga construcció s’ha conservat la xemeneia en record de la històrica activitat. Les obres han tingut una durada de 15 mesos i han suposat una inversió de 38 milions d’euros, que preveiem que serveixi per doblar, en 10 anys, la facturació de 1.077 milions d’euros actuals.

Aquest nou magatzem amb una superfície de 23.000 m2 ens permetrà ampliar considerablement la nostra capacitat de gestió dels productes refrigerats, incrementar el número de referències, tensar el flux de subministres, millorar la conservació dels productes amb les darreres tecnologies disponibles, disminuir un 15% el quilòmetres recorreguts pels camions que subministren als punts de venda, millorar la mobilitat urbana a les ciutats i reduir 600 tones les emissions de CO².

Amb el nou magatzem, comptem amb 58.500 m² de ciutat logística per subministrar les més de 25.000 referències de productes que treballem als nostres supermercats Bonpreu i Esclat. Això ens permet gestionar més de 80 milions de caixes anualment, generant un trànsit d’entrada i sortida de 150.000 camions anuals.

Alhora, preveiem poder oferir 200 nous llocs de treball, preferentment amb diferents perfils de formació superior, i incorporar el màxim talent possible quan el magatzem estigui a ple rendiment.

El nou magatzem compta amb la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran de Catalunya. La infraestructura té una potència de 650kWp que permetrà estalviar 890.500 kWh anuals en consum de la xarxa elèctrica, això suposa la generació del 40% del consum elèctric del nou magatzem mitjançant aquesta font d’energia renovable.

El Molt Honorable president de la Generalitat, el senyor Carles Puigdemont, ha inaugurat el magatzem de productes frescos, acompanyat del president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó en un acte amb més de 1.200 assistents.

Per a més informació, pots descarregar aquí el dossier de premsa i les fotografies al nostre compte de Flickr.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.