PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu i l’Ajuntament de Platja d’Aro signen un acord per a la selecció de persones per al nou Esclat

17/de febrer/2020

Avui s’ha formalitzat la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració del Servei d’Ocupació Municipal amb Bon Preu en el procés de selecció de persones per al nou supermercat Esclat, que estarà situat a l’avinguda Castell d’Aro, s/n cantonada carrer de Tramuntana. La previsió d’obertura de l’establiment és a finals del primer semestre de 2020.

 

El Servei d’Ocupació de Platja d’Aro i Bon Preu realitzaran conjuntament la preselecció de les persones candidates de la borsa de treball del Consell Comarcal del Baix Empordà, prioritàriament del municipi, per facilitar que en la configuració de l’equip que formarà part de l’establiment hi hagin també presents candidats residents a la població i incrementar les seves possibilitats d’ocupació laboral.

 

El Grup Bon Preu preveu la incorporació d’aproximadament unes 72 persones pel nou establiment, entre el personal de les seccions, reposició i caixes. Durant la campanya d’estiu es preveu que l’equip arribi a les 103 persones. Tots els candidats seleccionats rebran formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes.

 

Tothom que estigui interessat en participar en el procés de selecció per incorporar-se a la plantilla del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro pot enviar el seu currículum personal al web: treballaambnosaltres.bonpreuesclat.cat. Les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal poden, alhora, posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació (T 972 804 207).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.