PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obre el primer Esclat a Reus

27/de setembre/2017
  • L’establiment té una superfície de vendes de més de 4.300 m² i 320 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 71 llocs de treball

Avui obre el nou hipermercat Esclat situat al carrer d’Argentina, 2. El nou establiment compta amb una sala de vendes de més de 4.300 m² i un aparcament per a 320 vehicles. És el primer hipermercat Esclat a Reus, tot i que l’empresa ja tenia presència a la ciutat amb dos supermercats Bonpreu, el servei de compra online iquodrive i una benzinera EsclatOil.

Bon Preu ha invertit 9,7 milions d’euros en la construcció del nou establiment. Amb l’obertura, s’han creat 71 llocs de treball, fruit d’un acord de col·laboració entre Bon Preu i l’Ajuntament de Reus, que ha donat suport en el procés de selecció de personal. 
La cadena segueix consolidant la seva política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat i els preus ajustats, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent del km0 a Catalunya. A hores d’ara, Bon Preu ja compta amb 225 establiments: 122 supermercats Bonpreu, 48 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 3 punts de recollida de compra online. 

AMB EL MEDI AMBIENT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. D’aquesta manera, el nou Esclat de Reus s’ha construït seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.