PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Bon Preu obre el primer Esclat a Tàrrega

27/d’octubre/2017

L’establiment té una superfície de vendes de 2.480 m² i 214 places d’aparcament

Amb l’obertura de l’hipermercat s’han creat 61 llocs de treball

 

Bon Preu ha obert avui el primer hipermercat Esclat a Tàrrega situat a l’Av. de Tarragona, 13. El nou Esclat compta amb una sala de vendes de 2.480 m² i 214 places d’aparcament.

Bon Preu ha fet una inversió de 5,2 milions d’euros en la construcció de l’hipermercat i amb l’obertura s’han creat 61 llocs de treball. La fase d’obres ha durat 6 mesos.

La cadena segueix consolidant la seva política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat i els preus ajustats, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent del km 0 a Catalunya.

Recentment, Bon Preu ha anunciat la creació de 1.300 llocs de treball amb un inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019. L’Esclat de Tàrrega ha estat el primer establiment en inaugurar-se després de l’anunci sobre la previsió d’inversions i creació de llocs de treball de Bon Preu.

A hores d’ara, la companyia ja compta amb 229 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 49 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 6 punts de recollida de compra online.

 

APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient.

D’aquesta manera, el nou Esclat de Tàrrega s’ha construït seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.