PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Lleida

27/de setembre/2023
  • L’alcalde de Lleida, el Sr. Fèlix Larrosa Piqué, ha visitat avui el nou supermercat Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda als 85 professionals que conformen l’equip de l’establiment.
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Esclat en representació d’empreses del territori com Cal Esmet, Forn Llaràs, Afrucat i Eurofruit Alguaire.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 3.700 m², aparcament i ha suposat una inversió de 23 milions d’euros.
  • L’Esclat de Lleida disposarà del servei de recollida de compres fetes a BonpreuEsclat online.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu i Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km 0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit de producte.

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Esclat al C/ Baladre, 3, de Lleida, amb la presència de l’alcalde, el Sr. Fèlix Larrosa i Piqué. Des de Bon Preu ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, i la directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà. A més, també han visitat el nou Esclat diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Cal Esmet, Forn Llaràs, Afrucat i Eurofruit Alguaire.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió obrir aquest quart establiment a la ciutat de Lleida, on ja comptem amb un Esclat i amb dos Bonpreu, així com també amb una benzinera EsclatOil. Es tracta d’un establiment que oferirà una àmplia varietat de serveis, entre els quals destaca el punt de recollida pels clients que fan la compra online. El nostre objectiu és oferir un bon servei als millors preus a tots els veïns i veïnes de Ciutat Jardí, de tota Lleida i de les poblacions properes”.

El nou establiment té una superfície de vendes de 3.700m2 i disposa de places d’aparcament, algunes de les quals seran amb carregadors per a vehicles elèctrics.  

 Bon Preu ha invertit 23 milions d’euros en la construcció de l’establiment i també en les obres de desdoblament i millora de la vialiat de l’avinguda Alcalde Rovira Roure.  L’establiment compta amb un equip de 85 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Lleida.     

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria amb vitrina de carn madurada, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria amb abatedor de pop i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca amb taulell de pizzes elaborades al moment i per emportar i amb pollastres rostits.

L’establiment també compta amb Espai Bonprofit, que és un espai gastronòmic amb més de 30 opcions de plats preparats, pensats per emportar i consumir, amb Espai Fruits, que compta amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat el moment. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria, perfumeria, parafarmàcia, decoració i tèxtil per a la llar, espai mascotes amb tot tipus de productes i complements per a les mascotes, i espai tèxtil amb diferents referències de roba tant per a adults com per a nens.

El nou Esclat de Lleida també compta amb un punt de recollida de la compra online per a tots aquells clients que fan les seves compres online. 

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Lleida s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat. Aquest establiment està dotat amb 330 kWp de plaques fotovoltaiques que proporcionaran més d’un 30% del consum del centre.

A més, l’aparcament disposa de 10 places de carregadors per vehicles elèctrics.

Sobre el Grup Bon Preu
El Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 2.076M€.

El Grup Bon Preu compta amb 135 supermercats Bonpreu; 56 supermercats Esclat; 24 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i dona servei a domicili a més de 4 milions de persones al territori; té 60 benzineres EsclatOil, 14 minimercats, i més de 50.000 llars que confien en la seva comercialitzadora.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.