PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obre un nou hipermercat Esclat

08/de setembre/2015

Situat a Terrassa (Vallès Occidental) té 4.500 m² de sala de vendes, 320 places d’aparcament i un EsclatOil amb minimercat.
Ha suposat una inversió de 8 milions d’euros i 8 mesos d’obres per condicionar l’edifici de 20.000 m² de l’antiga fàbrica Agut, situada al centre de la ciutat.
Amb aquestes obertures el Grup Bon Preu disposa de 118 supermercats, 44 hipermercats, 36 benzineres i 5 minimercats.


El Grup Bon Preu ha inaugurat un hipermercat Esclat a Terrassa de 4.500 metres quadrats i 350 places d’aparcament. Aquest nou establiment, situat a la cantonada de l’avinguda Josep Tarradellas i el passeig del Vint-i-dos de Juliol, ocupa part de l’antiga fàbrica Agut de la ciutat vallesana. Ha suposat una inversió de 8 milions d’euros i dóna feina a 115 persones.En la inauguració oficial, hi han assistit unes 300 persones, entre autoritats, treballadors, amics de l’empresa i veïns del nou establiment.
 

Més de 500 tones de ferro
Les obres de condicionament de l’antiga fàbrica de l’Agut van començar després de les vacances de Nadal, el gener de 2015. Durant els treballs de sanejament es van treure els sostres falsos, envans, muntacàrregues, antigues instal·lacions de llum, aigua... Després, es va procedir a reforçar l’estructura per poder garantir que l’edifici pogués allotjar no només l’establiment sinó també els aparcaments dels pisos superiors. Per això, s’han utilitzat més de 500 tones de ferro.Finalment, s’han instal·lat tots els sistemes de climatització, il·luminació, dades, aigua... En global, han estat vuit mesos de feina en què han participat més de 150 empreses.

Esclat i els seus serveis
L’Esclat de Terrassa es troba en un edifici de 20.800 m2 que ha estat totalment reformat per acollir, a la planta baixa, la benzinera EsclatOil i el seu minimercat, i altres locals comercials. A la primera planta hi ha l’hipermercat (4.500 m2) i el seu magatzem, i un altre local. D’altra banda, al segon i tercer pis hi ha l’aparcament, amb un total de 320 places.
 
Aventura Esclat!

El Grup Bon Preu presenta en aquest nou hipermercat Esclat la seva nova aplicació de realitat augmentada Aventura Esclat! Està especialment pensada per als clients més joves, de manera que entre les diferents seccions de l’hipermercat s’han disposat uns codis QR que, quan són llegits pels dispositius mòbils, fan aparèixer a la pantalla animals divertits, que produeixen la sensació que entre els expositors de fruita i verdura o al costat de la peixateria hi ha simpàtics animals de mida real.Per poder gaudir de l’Aventura Esclat!, cal disposar de l’aplicació gratuïta del mateix nom en el dispositiu mòbil, que es pot descarregar tant per a iOS com per a Android.Ben aviat aquest joc interactiu estarà disponible en altres hipermercats Esclat del Grup Bon Preu.

EsclatOil
Amb l’Esclat de Terrassa també s’ha inaugurat una nova benzinera, l’EsclatOil d’autoservei de 24 hores, que disposa de 4 sortidors amb un total de 8 carrers. També té un minimercat de 165 m2 que estarà obert de les 8 a 23 h. EsclatOil ofereix importants descomptes als seus clients amb la targeta Esclat – Bon Preu; actualment ven el gasoil a menys d’1 euro el litre.Les benzineres EsclatOil són estacions modernes d’autoservei de 24 hores que ofereixen els seus carburants a uns preus molt competitius, gràcies a la reducció de marges i a una gestió molt eficient del model de negoci. Tots els punts de venda EsclatOil estan dissenyats i construïts amb les darreres tecnologies i sistemes de seguretat i de respecte al medi ambient, que garanteixen un servei eficient i de qualitat als usuaris. A més a més, estan dotats amb un sistema de microfiltratge que permet eliminar les impureses del combustible i, així, dispensar un producte de més qualitat que allarga i manté en millors condicions l’estat del vehicle.

Edifici amb eficiència energètica
Com en tots els edificis nous i reformes que fa per als seus establiments el Grup Bon Preu, es té en compte l’eficiència energètica que suposa un gran estalvi però també una millora per al medi ambient. En aquest sentit, la reforma de l’antiga fàbrica Agut s’ha dut a terme sota els criteris de construcció d’eficiència energètica, tot utilitzant-hi materials i instal·lant-hi sistemes que garanteixin el consum mínim d’energia, com ara un bon aïllament per evitar l’entrada de la calor a l’estiu i el fred de l’hivern, la il·luminació LED, obertures amb claraboies per facilitar l’entrada de llum natural, mobles refrigerats amb portes...

Nius d’orenetes
L’edifici de l’antiga fàbrica Agut allotjava més de 20 nius d’oreneta cuablanca, una espècie protegida. Durant les obres de condicionament, es va optar per traslladar aquests nius a altres punts de l’edifici que garantissin la tranquil·litat necessària per a aquests animals, lluny dels sorolls de les obres, primerament, i de l’activitat comercial després. Quan va arribar la primavera, i amb aquesta les orenetes, la il·lusió va ser màxima en veure que els animals acceptaven els nous nius.

Antiga fàbrica Agut
La família Agut va crear l’empresa després de la Guerra Civil i, anys després, la va vendre a General Electric, empresa dedicada a la fabricació de sistemes i equipaments d’electricitat. El 2007, GE Power Controls, filial de General Electric, va anunciar que tancava la fàbrica on van treballar molts terrassencs i que encara ara forma part de la memòria històrica de la ciutat.

El Grup Bon Preu
En els darrers cinc anys, des de l’any 2010, el Grup Bon Preu ha crescut un 34,5%. Amb aquesta inauguració, el Grup disposa de 118 supermercats, 44 hipermercats, 36 benzineres i 5 minimercats. Bon Preu aposta per un model amb un ampli ventall de productes i marques de referència a uns preus altament competitius, en què es dedica una atenció especial als productes frescos de qualitat i proximitat i s’ofereix un servei d’atenció al client molt acurat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.