PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El Grup Bon Preu obre un nou Bonpreu a Barcelona

15/de setembre/2015

El Grup Bon Preu obre un establiment a Barcelona, concretament un Bonpreu al carrer Sant Antoni Maria Claret 75 (entre Sardenya i carrer de la Marina), just a la cruïlla dels barris de la Sagrada Família, el Baix Guinardó i el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova. Amb aquest nou establiment el Grup té a Barcelona 32 supermercats Bonpreu i 1 Esclat.
El nou Bonpreu compta amb totes les seccions de frescos: fruiteria, xarcuteria-formatgeria, carnisseria, peixateria i fleca. A part, d'un gran assortiment de productes secs amb més de 8.000 referències de les principals marques. El seu horari d'atenció al públic és de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.00 hores.
Aquest establiment disposa 1.150 m² de superfície de venda. Ha suposat una inversió de 4'4 milions d’euros i dóna feina directa a 26 persones.

Criteri de proximitat
L’empresa aposta per un model d'establiment amb un ampli ventall de productes i marques de referència a uns preus altament competitius, en què es posa una especial atenció als productes frescos de qualitat i proximitat, i s’ofereix un servei d’atenció al client molt acurat.
Pel que fa als productes frescos, es prioritzen productors de proximitat que garanteixin qualitat. Aquest és un criteri compartit amb els consumidors que, cada vegada més, volen trobar a les botigues productes artesans de proximitat per la seva qualitat i pel seu compromís amb els productors locals. Aquesta actitud, per part del Grup, també reafirma el seu compromís amb el desenvolupament del territori tot fomentant el consum local i, per tant, l’economia més propera. Sis de cada 10 euros venuts als establiments del Grup Bon Preu han estat comprats a empreses catalanes.

Empresa familiar
El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de l’alimentació que va néixer a Manlleu (Barcelona) fa més de 40 anys. La família Font i Fabregó ja tenia parada a places i mercats a principis del segle XX. El 1974 va obrir el primer establiment Bonpreu a Manlleu i, el 1988 a Vilafranca del Penedès, el primer Esclat que també va ser el primer hipermercat a tot Catalunya.
El Grup Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat i EsclatOil, va obtenir de vendes netes (sense IVA) el 2014 més de 888 M€, un 8'4% més que l'exercici anterior. Té la previsió d'arribar als 1.000 M € de facturació aquest 2015. Actualment disposa de 119 supermercats, 44 hipermercats, 36 benzineres i 5 minimercats. L’empresa atribueix aquests bons resultats “a la satisfacció que els nostres models d’establiment, Bonpreu i Esclat, generen en el consumidor i a l’alta competitivitat en els preus”.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.