PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 62.127€ a l’Institut Guttmann

12/de gener/2023
  • La recaptació s’ha portat terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de desembre i s’han realitzat 598 donacions en total.
  • L’import va destinat a l’Institut Guttmann, una institució que impulsa iniciatives per a la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral o altres afectacions d’origen neurològic.
  • Aquest gener les donacions aniran destinades a l’Associació d’Amics de la Bressola, una associació que vetlla per la recuperació de la llengua catalana des del seu coneixement fins a l’ús social, mitjançant la immersió lingüística, a la Catalunya Nord.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El mes de desembre els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 343.598 donacions que han fet possible aconseguir 62.127€ per a l’Institut Guttmann a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a l’Institut Guttmann, una institució que impulsa iniciatives per a la rehabilitació integral de les persones amb lesió medul·lar, dany cerebral o altres afectacions d’origen neurològic.

Els beneficiaris seran totes aquelles persones amb lesió medul·lar i dany cerebral que són ateses a l’Institut Guttmann, així com els seus familiars i entorn proper.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest gener les donacions aniran destinades a l’Associació d’Amics de la Bressola, una associació que vetlla per la recuperació de la llengua catalana des del seu coneixement fins a l’ús social, mitjançant la immersió lingüística, a la Catalunya Nord. 

Els beneficiaris seran els més de 1.100 infants i joves en les 7 escoles i els 2 centres d’educació secundària en immersió lingüística a la Catalunya Nord.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Submon, Aspros, Vimar, la Creu Roja, Fundació A. Bosch, Plataforma per la Llengua, Arrels Fundació, Aprenem Autisme, Salut Mental Catalunya, Nexe Fundació, Formació i Treball, Fundisoc, Associació Selvans, Fundació Jubert Figueres i Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 700 projectes, gràcies a les més de cinquanta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.