TITOL_QUI_SOM

QUI SOM

Coneix de prop el Grup Bon Preu i els nostres establiments Bonpreu, Esclat i EsclatOil

Publicador de continguts

INFORMACIÓ CORPORATIVA

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.
A dia d'avui, disposem d'establiments repartits per tot el territori:
  • Bonpreu
En nombroses poblacions de Catalunya, podràs comprar als supermercats Bonpreu i gaudir d'una àmplia gamma de productes, entre els que destaquen les seccions de producte fresc.
  • Esclat
Volem ser el millor hipermercat i és per això que disposem d'amplis establiments, especialment en zones interurbanes, on a més a més de les seccions de producte fresc, trobaràs altres seccions com la de basar.
  • EsclatOil
A les benzineres EsclatOil oferim carburants d'alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d'un servei totalment automatitzat del que podràs disposar ininterrompudament les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.
  • BonpreuEsclat online
És el nostre servei de compra on-line i recollida amb el cotxe; només cal escollir els productes al web www.bonpreuesclat.com, triar el dia i hora de recollida de la compra i nosaltres te la carreguem al cotxe en menys de 5 minuts. Aquest servei actualment està disponible a: Girona, Cabrera de Mar, Reus, Vic, Sant Joan Despí, Terrassa, Malla, Olot, Manresa, Vilafranca del Penedès, Lliçà d’Amunt, Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès, Igualada, Granollers, Valls, Badalona, Collbató i a Sant Pere de Ribes.
A més, ja hi ha més de 2 milions de catalans i catalanes que ja poden rebre la seva compra a casa gràcies al servei d’entrega de la compra online a domicili.

IGUALTAT D'OPORTUNITATS

En la política de Recursos Humans, apliquem els principis de la Llei d'igualtat d'oportunitats entre homes i dones, i en tots els processos de selecció es tenen en compte totes les candidatures sense discriminació d'edat ni sexe. També, col·laborem constantment amb institucions i serveis públics per aconseguir la inserció de col·lectius amb dificultats per accedir al món laboral. A dia d’avui, tenim més d’un 2% de persones discapacitades en plantilla. Així mateix, l'any 2015 creem una campanya de captació de talent per incorporar Gerents i Caps de Secció per als nostres establiments Bonpreu i Esclat.
IGUALTAT D'OPORTUNITATS

RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

Són moltes les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que es porten a terme amb l’objectiu de col·laborar amb diferents àmbits i sectors, així com també existeix un clar compromís per contribuir al desenvolupament sostenible. Com ho fem?
  • Col·laborant amb organitzacions solidàries amb l'aportació de diners de la targeta client Bonpreu i Esclat.
  • Donant setmanalment aliments a entitats socials que treballen amb els més necessitats.
  • Participant en diferents campanyes de recollida d'aliments.
  • Construint instal·lacions sostenibles i ecoeficients on s’aposta per l’eficiència i l’estalvi energètics, així com per la protecció i conservació del medi ambient.
MEMÒRIA 2021 RESPONSABILITAT SOCIAL CORPORATIVA

COMPLIMENT CORPO_QUI SOM

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.