BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Amanida de patata i salmó fumat amb salsa de iogurt i fonoll

Amanida de patata i salmó fumat amb salsa de iogurt i fonoll

11/agost/2017

Les amanides són un plat molt versàtil que resulten apropiades per a qualsevol ocasió, sobretot a l'estiu que ens venen de gust àpats refrescants. Si quan pensen en amanida només et ve al cap la imatge d'unes fulles d'enciam amb dos tomàquets i tres olives, és senyal que necessites idees noves... I és per això que a Bonpreu i Esclat volem presentar-te una amanida molt original alhora que deliciosa: l'amanida de patata i salmó fumat amb salsa de iogurt i fonollEstem segurs que quan la tastis, repetiràs!  

Xef: Pep Nogué

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de patates de la mateixa mida
  • 200 g de salmó fumat
  • 2 iogurts naturals poc àcids
  • 100 g de maionesa
  • Fulles de fonoll
  • Sal gruixuda

Elaboració:

  1. Renta bé les patates i posa-les en una olla cobertes d'aigua freda i un polsim de sal gruixuda. Fes arrencar el bull i deixa-les coure fins que siguin toves.
  2. Un cop cuites, treu l'aigua que queda i deixa-les una estona a foc suau; ves-les sacsejant perquè s'impregnin de sal, com si es tractessin d'unes "papas arrugadas" canàries. Reserva-les.
  3. Prepara la salsa barrejant el iogurt, la maionesa, unes fulles tendres de fonoll ben picades i un polsim de sal.
  4. Talla les patates a rodelles i posa-les en una plàtera. Al damunt, posa-hi el salmó tallat a tires fines i amaneix-ho amb la salsa de iogurt i fonoll.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.