BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Arròs de tripa de bacallà

Arròs de tripa de bacallà

09/d’octubre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 100 g de tripa de bacallà dessalada
  • Ceba tendra picada a la brunesa
  • 1 all tendre picat
  • 25 g de polpa de nyora
  • 4 trossos de botifarra negra
  • 500 ml de brou de bacallà
  • 50 g de pèsols
  • 50 g de cigrons bullits
  • 1 rajolí de vi blanc
  • 2 g de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
  • 12 trossos de patata a daus d'1x1 cm
  • 240 g d'arròs de gra rodó

 

Preparació:

  1. En una paella amb oli, a foc mitjà, posa la ceba i l'all i remena-ho.
  2. Afegeix-hi la polpa de nyora i la patata.
  3. Remena-ho, afegeix-hi el vi i deixa'l reduir.
  4. Afegeix-hi l'arròs i remena-ho durant 30 segons.
  5. Mulla-ho amb el brou i porta-ho a ebullició.
  6. Afegeix-hi els pèsols, els cigrons i la tripa; deixau-ho bullir 5 minuts.
  7. Rectifica-ho de sal i posa-ho al forn a 180ºC durant 10 minuts.
  8. Marca els trossos de botifarra a la planxa i posa'ls a la paella.

Més entrades de blogs

Canelons de bou de mar

Xef: Pep Nogué   Ingredients (per a quatre persones): 2 bous de mar 4...

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

Xef: Pep Nogué   Ingredients 400 ml de llet sencera 100 g de nata...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.