BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

angle-left Vés enrere

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

14/d’octubre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients

  • 400 ml de llet sencera
  • 100 g de nata líquida del 35% MG
  • 1 beina de vainilla
  • 225 g de rovells d’ou
  • 75 g de sucre

Preparació

  1. Talla per la meitat la beina de vainilla i trau amb la punta d’un ganivet la polpa de dins.
  2. Posa a bullir la llet i la nata amb la polpa de vainilla.
  3. Quan arrenqui el bull, para el foc, tira-hi els rovells, remena i cola.
  4. Posa en un recipient de ceràmica de mida individual (100 g) i posa a coure al forn a 85ºC durant uns 45-60 minuts. El temps depèn de la mida del recipient.
  5. Fes la prova de l’agulla per saber si està cuit. Arribats a aquest punt, deixa refredar i posa a la nevera.
  6. Serveix la creme brulée amb una mica de sucre al damunt i caramel·litza amb un bufador.

Més entrades de blogs

Arròs de tripa de bacallà

Xef: Pep Nogué   Ingredients per a 4 persones: 100 g de tripa de bacallà...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Xef: Pep Nogué   Ingredients 8 llesques de 50 g de fetge gras d’ànec 500...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.