BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Cabrit guisat

27/d’octubre/2023

Ingredients:

1,5 kg de cabrit trossejat
4 grans d’all
2 cebes
1 porro
1 pebrot
1 pastanaga
1 got de brandi
1 got de vi blanc
20 g de farina
farigola
romaní
oli d’oliva verge extra
brou de carn
sal
pebre negre

Preparació:

  • Salpebra generosament el cabrit i reparteix-ho bé amb les mans.

    Posa un raig d’oli d’oliva en una cassola ben grossa i introdueix-hi els talls de carn. Marca’ls a foc alt, que quedin ben rossos, i retira’ls de la cassola i reserva’ls.
  • Pela i pica els alls i les cebes. Talla la resta de les verdures a trossos i posa-ho tot a la cassola. Rectifica-ho de sal i cou les verdures i les hortalisses a foc mitjà, remenant de tant en tant.
  • Quan les verdures estiguin ben cuites, posa-hi una cullerada de farina i remena-ho.
  • Aboca-hi el brandi i el vi i apuja el foc, perquè l’alcohol s’evapori, un parell de minuts. Torna a incorporar la carn a la cassola i afegeix-hi les branques de farigola i romaní (les pots lligar amb fil de cuina).
  • Cobriu-ho tot amb el brou i poseu-ho a foc mitjà, que faci xup-xup, uns 75 min. La carn ha de quedar molt tendra, però sense desfer-se.
  • Si la salsa és molt líquida, podeu apujar el foc al final de la cocció perquè redueixi una mica, o afegir-hi una cullerada de midó de blat de moro per espessir-la.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.