BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Filet de vedella amb salsa de ceps

27/d’octubre/2023

Ingredients:

4 filets de vedella gruixuts
sal en escates
pebre negre
200 g de xips de iuca
80 g de pernil ibèric, tallat ben fi

Per a la salsa de ceps:

2 ceps grossos, trossejats
500 ml de Porto
50 g de mantega
250 ml de brou de carn
1 cullerada de midó de blat de moro

Preparació:

  • Per a la salsa: posa la mantega en una paella i daura-hi els ceps, fins que quedin ben rossos. Afegeix-hi el porto i deixa-ho reduir uns minuts.
  • Incorpora-hi el brou i deixa-ho bullir uns minuts fins que tingui textura de salsa. Posa-hi una cullerada de midó de blat de moro per lligar-la. Reserva-ho.
  • En una paella, daura els filets per les dues cares, al gust, i salpebra’ls.
  • Posa els filets als plats i reparteix-hi la salsa. Sobre cada filet, posa-hi una mica de pernil i acompanya-ho amb xips de iuca.

Més entrades de blogs

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.