BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Ous en "cocotte" amb bacon fumat

10/de febrer/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 ous
  • 75 g de bacon fumat tallat en llardons
  • 20 cl de nata per cuinar
  • 30 g de formatge gruyère ratllat
  • Una culleradeta de porradell picat
  • Un pessic de sal
  • Un pessic de pebre
  • Oli d’oliva verge extra
  • 1 barra de pa

Elaboració:

  1. Escalfa el forn a 180 graus. Salteja el bacó durant 3 minuts a la paella sense oli.
  2. Prepara uns bols o "cocottes" amb una mica d’oli per a tota la superfície. Així, evitaràs que l'ou s'enganxi durant la cocció.
  3. Posa una cullerada sopera de nata a cada bol. Trenca un ou a sobre. Salpebra-ho.
  4. Afegeix el bacó, el formatge i el porradell.
  5. Omple una safata amb aigua calenta i col·loca els bols dins de lasafata. Posa’ls al forn durant 10 minuts.
  6. Com a acompanyament, talla la barra de pa, per poder-lo sucar.

 

Més entrades de blogs

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.