Energia Faqs Portlet

T’ajudem a resoldre els teus dubtes

El sector energètic
Fer el pas a BonpreuEsclat Energia
Gestions amb BonpreuEsclat Energia
L'energia verda

Documentació canviar de comercialitzadora i passar-te a BonpreuEsclat Energia

Si el que vols és canviar-te de comercialitzadora i passar-te a BonpreuEsclat Energia, necessitaràs la següent documentació a l’hora de fer la contractació en funció dels següents casos: 

  • Si ets un particular i per tant, tens una potència contractada inferior o igual a 15kW, per tal de passar-te a BonpreuEsclat Energia hauràs de tenir a mà: l’última factura d’electricitat amb la teva comercialitzadora actual, còpia o foto del DNI del titular i el número de compte. 
  • En canvi, si tens una potència contractada de superior a 15kW, necessitaràs: l’última factura d’electricitat amb la teva comercialitzadora actual, una còpia del CIF del titular, les dades de la persona que signarà i un certificat de titularitat. 

Si a més a més de canviar de comercialitzadora a BonpreuEsclat Energia i en el cas que actualment estiguis gaudint dels beneficis del bo social, hauràs de presentar una renúncia del bo social, omplert i signat pel titular del contracte actual. El document te’l facilitarem des de BonpreuEsclat Energia. 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.