Energia Faqs Portlet

T’ajudem a resoldre els teus dubtes

El sector energètic
Fer el pas a BonpreuEsclat Energia
Gestions amb BonpreuEsclat Energia
L'energia verda

Si tinc un tall de subministrament, qui me'l solucionarà? Què has de fer si et trobes amb un tall d’electricitat?

En primer lloc, cal que t’assabentis de si es tracta d’un tall generalitzat, és a dir, comprovar si ets l’únic que no té llum o bé per exemple els teus veïns tampoc. 

  • En cas que només t’afecti a tu el tall:
  1. Comprova que al quadre general del teu domicili no ha saltat ni l’interruptor general ni el diferencial.

  2. Per a descartar que no es tracta d’un tall per superar la potència contractada, pots intentar baixar l’interruptor general i, passats un segons, pujar-lo de nou. Si segueixes sense llum repeteix el procés apagant algun dels aparells elèctrics que tens en funcionament.

  3. Per a descartar que no es tracta d’una incidència d’algun aparell o connexió que fa mal contacte, baixa tots els interruptors del quadre, puja l’interruptor diferencial i puja un a un la resta d’interruptors. Si el diferencial salta al pujar algun d’ells sabràs a quin circuit tens la incidència i hauràs de contactar amb un tècnic per a resoldre-ho.

  • En cas que es tracti d’un tall generalitzat, posa’t en contacte amb la teva distribuïdora perquè t’informi de la incidència i el temps previst per tornar a tenir electricitat. Pots consultar a la teva factura qui és la teva distribuïdora i també el seu telèfon de contacte. 
  1. L'empresa distribuïdora és l'encarregada de garantir la qualitat del subministrament elèctric. Per tant, serà la responsable de resoldre el problema. A la mateixa factura tens el número de telèfon gratuït de la distribuïdora per reportar la incidència. Quan truquis, et donaran un número d'incidència, molt important per poder tirar endavant la reclamació. Tot i això, també ens pots trucar a nosaltres. T'ajudarem amb molt de gust contactant amb l'empresa distribuïdora per comunicar la incidència.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.