L'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo

L'Arrodoniment Solidari és una iniciativa de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, que permet als clients i clientes dels establiments Bonpreu i Esclat, arrodonir la seva compra en benefici de causes socials. Aquesta iniciativa permet, de forma voluntària, arrodonir l'import de les compres realitzades amb targeta de crèdit o dèbit i realitzar microdonacions per col·laborar amb diferents entitats socials cada mes.

 

Com funciona l'Arrodoniment Solidari?

 
 

 En totes les compres superiors a 5€ realitzades amb targeta de crèdit o dèbit, abans de confirmar el pagament, el datàfon oferirà automàticament la possibilitat d’arrodonir la quantitat total de l’import de la compra, amb una donació mínima de 0.10€. L’import proposat de la donació dependrà de l’import total. Si el total de la compra és d’entre 5€ i 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.10€. Si el total de la compra és superior a 100€, es proposarà arrodonir fins a la següent fracció de 0.50€.

 

Des de Bonpreu i Esclat, juntament amb Worldcoo, vetllem perquè les donacions i la comunicació siguin el més eficaç i transparents possibles. Per aquest motiu, els donatius poden fer-se únicament amb targeta bancària i, en el moment de realitzar la donació Worldcoo els destina directament a l'entitat beneficiària d'aquell mes, sense passar per altres intermediaris i sense comissions d'entitats bancàries.

 

Aquest maig, arrodoneix la teva compra i col·labora amb la Fundació Jubert Figueras

Durant el mes de maig, pots arrodonir la teva compra realitzada als nostres establiments Bonpreu i Esclat i col·laborar amb la Fundació Jubert Figueras, per donar suport als familiars d'hospitalitzats. Aquesta campanya es destinarà a 780 beneficiaris, directes i indirectes. Els beneficiaris són famílies de malalts, amb pocs recursos econòmics, obligades a desplaçar-se lluny del seu domicili habitual per acompanyar el pacient ingressat o en tractament a un hospital de referència.

  Consulta més informació del projecte  

 

Projectes finançats aquest 2021

  Gener: 46.442,36€ recaptats

 Febrer: 20.619,63€ recaptats

Març-Abril: 63.242,5€ recaptats

Maig: projecte en curs

Visualitza el vídeo resum  Visualitza el vídeo resum 

 

 

 

L'Arrodoniment Solidari de l'any 2020

Aquest passat 2020, els clients i clientes de Bonpreu i Esclat van realitzar més de 4 milions de donacions que han fet possible recaptar 759.421 € per a 11 projectes d’entitats socials de Catalunya, a través de l’Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo. Cada mes, els imports recaptats es van destinar a un projecte d’una entitat social diferent, aconseguint, aquest darrer any, que més de 12.000 persones s'hagin beneficiat directament.

  Resum Arrodoniment Solidari 2020  

Certificat de donació

Si has realitzat una donació a través de l'Arrodoniment Solidari de Bonpreu i Esclat i Worldcoo i, vols sol·licitar el teu certificat, demana'l aquí:

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.