BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Entradas con Blog Consells .

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Avui toca carn! Quina compro i com la cuino?

La carn és un aliment ric en proteïnes, alguns minerals i vitamines. També conté diferents...

Les Claus de l'Alimentació

Les Claus de l'Alimentació són un cicle de tres xerrades presencials organitzades per Bonpreu i...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet de...

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de pinyons 50...

Raviolis de bolets amb formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 100 g de carbassa tallada a daus d'1 x 1 cm 200 g de bolets...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.