BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Entradas con Blog Recetas .

Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...

Pastís de verdures

Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...

Préssecs gratinats

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...

Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs

Ingredients per a 1 persona: 4 tomàquets 2 figaflors 3 sardines 1 ceba tendra 150 g de sal 100 g...

Pastís de porros i crema vegetal

Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...

Amanida de tomàquets marinats, figues, formatge i sorbet de tomàquet

Ingredients per a 4 persones: 4 u figues coll de dama 200 g formatge de cabra a les fines herbes...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.