BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Carpaccio de presa marinada de porc ibèric amb poma verda i formatge fumat
06/abril/2022Ingredients per a 4 persones: Per la presa marinada: 500 grams de presa de porc ibèric Sal ...
La primavera omple de colors els plats
31/marzo/2022La nova estació esclata als camps, amb flors i fulles, però també a la cuina, on comencen a...
Salmó a la sal amb cítrics i herbes fresques
25/marzo/2022Ingredients per a 4 persones 4 lloms de salmó amb pell i sense espines de 220 grams cadascun ...
Pèsols amb col llombarda i menta
18/marzo/2022Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...
Bacallà amb faves i ceps
10/marzo/2022Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...
Calzone de patata i gorgonzola amb nous
07/marzo/2022Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...