BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

Ingredients per a 4 persones 300 g de macarrons de fajol Per a la bolonyesa de...

Crestes farcides de caqui

Ingredients per a 4 persones 1 kg de caquis madurs 1 poma petita 500 g de sucre ...

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

Ingredients (4 racions) 8 seitons filetejats 80 ml de suc de llima 1 branca de ...

Formatges de proximitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet...

Compromesos amb el benestar animal

Des de Bonpreu i Esclat treballem per oferir als nostres clients un producte de qualitat. ...

Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques

Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.