BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

La clotxa. El menú de pagès

La recepta més típica de la Ribera d'Ebre compta amb molts anys d'història. Coneixes la clotxa?

Bacallà amb crema de fesols

Un dels aliments més típics de la Quaresma és el bacallà i estem segurs que aquesta recepta...

El President Puigdemont rep els guardonats en la IV edició dels Premis DOP Catalanes d’Oli

El cap de l’Executiu ha rebut les cinc DOP i els guardonats en la IV edició dels Premis DOP...

És temps de calçotades!

La calçotada és un ritual gastronòmic molt propi d'aquesta època de l'any. Ja ho tens tot a punt?

Per Carnaval, tot s’hi val

El Carnaval se celebra de formes ben diverses arreu del territori; te'n presentem algunes de les...

Amanida de taronges i olives

Vitamines, minerals, antioxidant... Aprofita totes les propietats beneficioses de la taronja i...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.