BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Pèsols amb col llombarda i menta

Ingredients per a 4 persones: 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net) 150 g de col...

Bacallà amb faves i ceps

Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...

Claus per a una bona calçotada

Aquesta tradicional festa gastronòmica catalana és senzilla però requereix dels millors...

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Ingredients per a 4 persones: Per al pesto de kale 10 fulles d’alfàbrega 6 fulles grans de...

La sal, un condiment imprescindible

La sal és un dels condiments bàsics de la nostra cuina i una bona manera de potenciar el gust...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.