BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Filet de porc a la mostassa

Ingredients per a 4 persones: 800 g filet de porc 100 ml oli...

Hamburguesa de llenties amb amanida de col

Ingredients per a 4 persones: Per a les hamburgueses de llenties: 300 g de llentia cuita...

Mandonguilles de bacallà amb salsa biscaïna

Ingredients per a 4 persones: 400 g de bacallà dessalat 2 pebrots xoricer 3 cebes 2 grans...

Pollastre marinat amb cítrics

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 taronja 1 llimona 1 llima 1 trosset...

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

Ingredients per a 4 persones: 2 préssecs 20 cireres  2 pots de tomàquets xerri de...

6 salses per acompanyar el peix i el marisc que has de conèixer

L'estiu és l'època en què consumim més peix i marisc i tenim la sort que el peix i el marisc...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.