BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d'Els Tres Mosqueters, Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i això...

Descongela amb èxit els aliments

Segurament aquests dies tens el congelador més ple que mai, amb tot tipus de productes....

Salmó Bella Aurora

A l'emotiva novel·la El Camí de les Aigües (Amsterdam, 2012), Carme Martí explica com Maria...

Trucs i consells per fer un bon pastís

Aquestes setmanes de confinament, els pastissos s’han convertit en un dels passatemps més...

Galetes del Drac i la Rosa de Sant Jordi

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa de les galetes de mantega: 400 g. de farina...

Pollastre cajun

La cuina cajun, d'origen francès, és típica de Nova Orleans i de tot l'estat de Louisiana, als...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.