BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

Entradas con Blog Recetas times .

Pizzes de botifarra i albercocs

Ingredients per 4 persones: Per a la massa de pizza: 250 g. de farina 100 ml....

Bacallà a la catalana

Ingredients per a 4 persones: 600 g. de bacallà dessalat 2 cebes 5 tomàquets...

Tàrtar de maduixes i pèsols

Si t'agraden les maduixes, aprofita aquests dies que arriben a l'apogeu i gaudeix d'un...

Pa amb xocolata, oli i sal

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar ...

Receptari: Estimada mare

A causa del confinament, aquest Dia de la Mare moltes mares i fills l'hauran de celebra...

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d' Els Tres Mosqueters , Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.