BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Entradas con Blog Actualitat .

La mona té molta història

Per a molts catalans, el Dilluns de Pasqua és conegut també com el dia de la mona, i no...

Tot el que has de saber del bacallà, el rei de la Quaresma

És un dels peixos més consumits al nostre país, especialment per Quaresma i Setmana...

Com has de rentar els aliments frescos?

Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...

Com tenir la nevera ben endreçada

No n’hi ha prou amb arribar a casa del supermercat i posar la compra a la nevera sense ordre...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.