BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Entradas con Blog Consells .

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits tradicionals,...

Embotits: varietat i qualitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de pinyons 2...

Recepta de creps de pernil i avellanes

Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200 g. de pernil...

Peix cru a la taula de casa

L’afició de menjar peix cru ha arribat a casa nostra seguint una tradició que existeix amb força...

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Mostrando el intervalo 19 - 24 de 27 resultados.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.