correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Niu fet amb cor
Laila Cuba González
- Retireu el greix i la membrana que cobreixen el cor i talleu-lo a trossos fins. Reserveu-los.
- Peleu el gingebre (rasqueu-lo amb un ganivet) i talleu-lo a làmines fines. Reserveu-lo.
- Tritureu l’all en un morter i afegiu-hi el pebre vermell, la sal, el pebre negre, el comí, el vinagre i el gingebre. Barregeu-ho amb el cor i macereu-ho 2 h, com a mínim.
- Talleu la ceba a la juliana i sofregiu-la fins que quedi gairebé caramel·litzada, a foc baix. Incorporeu-hi el cor macerat i coeu-ho fins que quedi ben cuit i les làmines de gingebre es caramel·litzin.
- Per als nius de formatge: poseu una capa de formatge ratllat en una paella de 20 cm, a foc baix, i espereu que quedi desfet (5 min, aproximadament).
- Cobriu un bol resistent a la calor amb paper vegetal i poseu-li la làmina de formatge, per donar-li forma de niu. Poseu-la al forn fins que quedi daurada.
- Talleu els alvocats i barregeu-los amb els créixens. Afegiu-hi sal i oli d’oliva, i barregeu-ho amb la carn. Poseu la mescla al niu de formatge i serviu-lo.
Autor
Laila Cuba GonzálezNúmero de personas
Ingredientes
- 1 cor de vedella d’1 kg
- ½ cullerada de pebre negre
- 1,5 cullerades de comí
- 5 grans d’all ratllats
- 15 g de gingebre
- ¾ de tassa de vinagre
- 1 cullerada de pebre vermell
- 1 ceba grossa
- sal
- oli d’oliva verge extra
- 250 g de créixens
- 2 alvocats
- 150 g de formatge ratllat