Apptualitza't

La nostra essència és poder oferir-te a tu i els teus la millor qualitat en tots els nostres productes de marca bonpreu i al millor preu.

Perquè, a Bonpreu i Esclat, la qualitat i el preu són marca de la casa.

Els productes bonpreu els identificaràs de seguida: n’hi ha molts i a gairebé totes les seccions dels nostres establiments; estan envasats amb la nostra marca bonpreu i incorporen la màxima informació a l’etiqueta; han passat uns estrictes controls de qualitat i seguretat alimentària; i, a més, els pots adquirir per un preu molt assequible.

La nostra gamma de productes bonpreu és molt àmplia i volem que arribi a totes les famílies. Per això també n’hi ha molts que són apropiats per a les persones que pateixen alguna al•lèrgia o intolerància al gluten, als ous o a la lactosa.

Les persones celíaques o amb altres necessitats alimentàries trobaran als nostres establiments un entorn on comprar aliments amb seguretat. En primer lloc perquè disposem de més de 700 productes sense gluten. Es tracta d’un gran varietat que facilita una alimentació equilibrada i sense riscos. I en segon lloc perquè a la gran majoria dels envasos dels productes bonpreu hem incorporat un símbol que permet identificar molt ràpidament si contenen gluten, ou o llet.

D’aquesta manera, totes les persones amb necessitats alimentàries específiques poden fer una compra, variada, segura i sense invertir més temps del necessari.

Esclat

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.