PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu inaugura un Esclat a Platja d'Aro

16/julio/2020
  • L’alcalde de Castell-Platja d’Aro va visitar ahir el nou Esclat per conèixer totes les seccions que incorpora el nou hipermercat i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • L’establiment té una superfície construïda de 841m², 219 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 9,5 milions d’euros.
  • L’equip del nou Esclat està format per 101 professionals.

Bon Preu va inaugurar ahir un nou Esclat a Platja d’Aro amb la presència de l’alcalde de Castell- Platja d’Aro, Maurici Jiménez i Ruiz, acompanyat de la 1a tinent d'alcalde, regidora d'Acció Territorial i Urbanisme,  Montse Rovira, acompanyats d’autoritats locals,  i el director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó.

 

Segons paraules del propi alcalde “sempre és una gran satisfacció l’estrena de nous espais de referència que amplien, consoliden i complementen l’oferta d’un municipi que té una llarga tradició comercial, oberta, extensa i plural oberta als seus ciutadans, i és clar, als milers de visitants i turistes que ens visiten any rere any”, a més a més, el Director de Bon Preu, Joan Font i Fabregó va afegir “Estem molt contents d’obrir un supermercat Esclat a Platja d’Aro, i així poder oferir el màxim de productes i serveis als clients de la zona. Platja d’Aro és un referent a la Costa Brava i amb aquesta obertura equiparem la nostra oferta a la que tenim en establiments de la comarca. Com és habitual a Bon Preu, continuem apostant pels productes de proximitat, amb la màxima varietat d’assortit als millors preus i amb un tracte al client excepcional. Estem molt contents per la resposta i valoració que tenim dels nostres clients i aquí estem convençuts, que en aquesta magnífica botiga, ho continuarem complint”.

De fet, des de Bonpreu i Esclat s’està fent una clara aposta per les comarques de Girona i el Baix Empordà, on properament obriran un establiment a Cassà de la Selva i Banyoles i ja compten amb botigues a Girona, Salt, Lloret de Mar, Castelló d’Empúries, Santa Cristina d’Aro, St Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell i Llagostera, entre d’altres.

L’establiment, que es troba situat a l’Av. Castell d'Aro s/n cantonada amb Carrer Tramuntana, té una superfície construïda  de  6.841m² per planta comercial, destinats a sala de vendes, obradors, magatzems i resta de serveis auxiliars, i 219 places d’aparcament.

L’Esclat agafa el relleu de l’antic Bonpreu d’Av. Castell d’Aro 46 per millorar l’experiència de compra dels clients/es. El nou Esclat compta amb els serveis i seccions dels nous models de botiga: carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

També ofereix  fleca amb taulell, per a l’elaboració de pizzes artesanes preparades al moment, espai de sushi, parafarmàcia, zona de jocs per als més petits/es, una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar, així com drogueria i perfumeria.

Bon Preu ha invertit 9,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 101 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Castell-Platja d’Aro.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Els clients/es de l’Esclat Platja d’Aro podran trobar productes tan característics de l’Empordà com els  Sucs Mooma, el cafè ROURA, el Recuit de Drap de  Fonteta, les Patates Fregides d’Oleguer i Vins de l’Emporda D.O, entre algunes de les referències.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou hipermercat de Platja d’Aro s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i  ecoficient per estalviar així, el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

A més a més, l’establiment disposarà  d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 170 KWp que s’estima que cobrirà el 25% del consum elèctric de l’establiment.

 

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.