PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

El primer premi de la Grossa de Cap d’Any, venut a l’Esclat de Terrassa

El primer premi de la Grossa de Cap d’Any, venut a l’Esclat de Terrassa

01/enero/2020
  • El número afortunat ha estat el 845, el qual s’ha venut 15 bitllets a l’Esclat de Terrassa
  • Un quart i un cinquè premi també s’han venut en establiments Bonpreu i Esclat

 

El número guanyador en el sorteig de la Grossa de Cap d’Any ha estat el 26.845, dotat amb 200.000€ per butlleta, que s’ha venut a l’establiment Esclat de Terrassa. Un total de 15 paperetes d’aquesta numeració han estat les que han fet feliços a tots aquells que s’havien fet amb una -o més d’una- butlleta guanyadora.

Així mateix, el número 54.265, guardonat amb el quart premi, s’ha venut a l’establiment Bonpreu de Roda de Berà. I un cinquè premi, el número 71.026, s’ha venut a l’establiment Esclat de Palafrugell de la Carretera C-31 s/n.

En aquesta setena edició de la Grossa de Cap d’Any, als establiments Bonpreu i Esclat s’han venut un total de 356.280 butlletes, el que converteix a les nostres botigues en el primer operador d’aquesta loteria nadalenca catalana.

 

Així mateix, en alguns establiments Bonpreu i Esclat durant les properes setmanes disposaran d’una màquina validadora que permetrà cobrar els premi d’aquest sorteig fins a un màxim de 120€ de manera instantània.

Cal recordar que no és la primera ocasió en què un número guardonat a la rifa catalana havia estat venut en un Bonpreu o Esclat, sinó que en l’estrena d’aquesta loteria l’any 2013 a l’Esclat de Lliçà d’Amunt es va vendre la totalitat de la primera emissió de números premiats.

Más entradas de blog

Bon Preu obre en els últims 2 mesos, 6 nous establiments i tancarà l’any amb una inversió de 150 milions d’euros

Bon Preu obre en els últims 2 mesos, 6 nous establiments i tancarà l’any amb una...

Bonpreu i Esclat tanca la campanya de Nadal amb uns resultats rècord

El Grup ha incrementat les vendes en un 12,2% respecte la campanya anterior.   Bon...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.