PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

EsclatOil arriba a les 38 estacions de servei amb dues noves benzineres a Osona

EsclatOil arriba a les 38 estacions de servei amb dues noves benzineres a Osona

09/octubre/2015

El Grup Bon Preu ha comprat dues benzineres a Osona, concretament a Manlleu i Torelló, per incorporar-les a la seva xarxa d’establiments EsclatOil després d’adaptar-les als criteris de seguretat, de medi ambient i de servei de la marca. Amb aquestes noves incorporacions, la xarxa EsclatOil disposa de 38 punts de venda, 5 dels quals a la comarca d’Osona. D’aquesta manera EsclatOil ofereix el seu servei a una nova població de la comarca, Manlleu, i amplia la seva oferta a Torelló i la Vall del Ges.

Un nou EsclatOil a Manlleu
A Manlleu el Grup Bon Preu ha adquirit Movil Ausona, situada al passeig de Sant Joan número 240, a la sortida de la població en direcció a Torelló. És una benzinera de 6 carrers que té una petita botiga de conveniència, cafeteria i rentat de cotxes. Manlleu és una de les primeres poblacions on Bon Preu va obrir els seus establiments.

El segon EsclatOil a Torelló
La fins ara Movil Sant Roc de Torelló, situada al carrer Nou número 264, passarà a ser el segon EsclatOil de la població. Està situat a la sortida de Torelló en direcció a Manlleu, i té sis carrers, una botiga de conveniència i un servei de rentat de cotxes. L’altre EsclatOil de Torelló es troba a l’altre extrem de la població.

Poques setmanes d’obres
Les intervencions en les instal·lacions existents per convertir-les en establiments EsclatOil consisteixen, bàsicament, en la instal·lació dels assortidors d’autoservei, així com dels sistemes de seguretat i dels elements d’imatge corporativa de la marca. Les dues benzineres continuaran oferint el servei de Minimercat de 8 a 23 hores. Durant les tres setmanes que es preveu que durin les obres de condicionament de l’EsclatOil de Manlleu, es mantindran dos assortidors actius al nou EsclatOil de Torelló. I un cop acabades les obres de la nova benzinera de Manlleu, es procedirà a acabar la reforma de l’EsclatOil de Torelló, que comportarà dues setmanes d’acondicionament. Amb aquestes dues adquisicions es continuarà prestant el servei de distribució de gasoil domèstic que ja estaven oferint aquestes benzineres.

Les benzineres EsclatOil són estacions modernes d’autoservei de 24 hores que ofereixen els seus carburants a uns preus molt competitius, gràcies a la reducció de marges i a una gestió molt eficient del model de negoci. Tots els punts de venda EsclatOil estan dissenyats i construïts amb les darreres tecnologies i sistemes de seguretat i de respecte del medi ambient, que garanteixen un servei eficient i de qualitat als usuaris. A més a més, estan dotats amb un sistema de microfiltratge que permet eliminar les impureses del combustible i, així, dispensar un producte de més qualitat que allarga i manté en millors condicions l’estat del vehicle.

Más entradas de blog

Arriba iquodrive, el nou sistema de compra del grup Bon Preu per a persones amb poc temps

El Grup Bon Preu , empresa familiar catalana d´alimentació, ha posat en marxa iquo drive ,...

Bon Preu crea la marca «Carn de l’Era»

Bon Preu crea la marca Carn de l’Era , que engloba les carns de cabrit, pollastre, xai,...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.