correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Arròs de bacallà, pèsols i carxofa

Asun Martínez Artieda

Arròs de bacallà, pèsols i carxofa
  1. En una cassola amb oli, fregiu les carxofes. Retireu-les.
  2. Feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet, a foc lent. Afegiu-hi el bacallà sec esqueixat i remeneu-ho. Quan el bacallà estigui daurat, aboqueu-hi tres tasses d’aigua per cada tassa d’arròs.
  3. Quan arrenqui el bull, poseu els pèsols i les carxofes a la cassola; quan torni a bullir, afegiu-hi l’arròs i una mica de pebre vermell.
  4. Coeu-ho el temps que calgui, segons el tipus d’arròs que hàgiu fet servir. No cal que ho saleu, perquè el bacallà ja és salat.

Autor

Asun Martínez Artieda

Número de persones

4

Ingredients

  • 4 tasses d’arròs
  • 5 o 6 carxofes
  • 200 g de pèsols
  • 2 cebes
  • 250 g de tomàquet triturat
  • 250 g de bacallà sec esqueixat
  • oli d’oliva verge extra
  • 12 tasses d’aigua
  • 1 culleradeta de pebre vermell

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.