correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Carxofes amb rossellones al cava

Frederic Fàbregas Martin

Carxofes amb rossellones al cava
  1. Retireu les fulles exteriors de les carxofes, talleu-ne les puntes, deixeu-ne una mica de tronc i talleu-les per la meitat.
  2. Poseu les rossellones amb aigua freda unes hores. Remeneu-les de tant en tant i canvieu-los l'aigua un parell de cops.
  3. Bulliu els cors de carxofa amb força aigua amb sal, a foc mitjà, 15 min, fins que estiguin tendres però ferms (el temps dependrà de la mida de les carxofes).
  4. Daureu l'all picat en una paella amb poc oli, afegiu-hi la farina, torreu-ho uns segons i incorporeu-hi les rossellones, ben escorregudes. Regueu-ho amb el cava, coeu-ho a foc viu fins que s'obrin (llenceu les que no s’obrin), incorporeu-hi les carxofes i coeu-ho 2 min, remenant-ho amb compte. Serviu-ho calent, amb un mica de julivert picat per sobre.

Autor

Frederic Fàbregas Martin

Número de persones

4

Ingredients

  • 12 carxofes
  • 500 g de rossellones
  • 1 gra d'all
  • 200 ml de cava
  • oli d'oliva verge extra
  • 30 g de farina
  • sal
  • julivert

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.