correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Coca de calçots

Sandra Marquié Sayagués

Coca de calçots
  1. Per a la coca: poseu la farina en un bol, feu-hi un forat al mig, com un volcà, i afegiu-hi la cervesa, l'oli i la sal. Barregeu-ho bé fins que quedi ben integrat (no cal amassar-ho gaire). Deixeu reposar la massa 30 min, tapada amb un drap.
  2. Doneu forma a la coca amb els dits, sobre una safata de forn amb paper sulfurat. Deixeu-la ben prima. 
  3. Unteu la coca amb el romesco i col·loqueu-hi els calçots a sobre. Coeu-la al forn calent, a 190 °C, 20-25 min, fins que la coca quedi daurada.

Autor

Sandra Marquié Sayagués

Número de persones

2

Ingredients

Per a la massa: 
  • 250 g de farina integral
  • 125 ml de cervesa
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal 
Per al farcit:
  • romesco
  • calçots cuits

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.